Продукти

Stevia LUX

Стевия ЛУКС е първата верига сладкарници в България, която не използва захар.

Цялата гама от вкусни торти, шоколадови изделия, кексове и други сладкарски изделия, е подсладена с полезната и сладка Стевия. Продуктите са не само полезни, но и много-много вкусни, а сладостта е естествена и напълно достатъчна.
Вижте повече

От 2024 г. очаквайте новите хранителни добавки на фирма Цветелина с търговска марка ЛЕГК, акроним от Леки, Енергични, Гъвкави и Креативни.

Серията включва билкови продукти (билкови комбинации и самостоятелни билки), чието действие обхваща практически почти всички органи и системи в човешкото тяло. Някои от тях имат по-концентрирано действие – предимно върху отделни органи и системи, докато други са с широк диапазон на действие върху целия организъм.
Към началото на 2024 г. имаме разработени вече над 20 продукта от новата серия, които ще бъдат пуснати на пазара под формата на прах от изсушените растения, таблетни форми с билкови екстракти, както и като комбинации на билки с пчелен мед, сироп от клен, агаве и специални сиропи за диабетици.

Ето съвсем накратко и част от продуктите, които можете да очаквате през 2024 г.:

ЛЕГК №5

Продукт за имунната система – представлява комбинация от 5 растения, сред които и Нийм – едно от най-силните познати растения за стимулиране на защитните способности на организма и поддържане на силен имунитет

ЛЕГК №6

Хранителна добавка с детоксикиращи свойства и действие върху опорно-двигателния апарат – комплекс от 5 сухи растения, комбинирани с МСМ (органична сяра).

ЛЕГК №7

Продукт с основно действие върху опорно-двигателния апарат и положително действие върху централната и периферната нервна система.

ЛЕГК №8

Продукт, съставен от 8 популярни растения с много богат биохимичен състав. В резултат на широкия спектър от биоактивни вещества действа цялостно върху органите и системите в човешкия организъм.

ЛЕГК №9

Хранителна добавка, която съдържа част от растенията в ЛЕГК №8. Действието ѝ е насочено към подпомагане на храносмилателната и отделителната система, и особено към защита, поддържане и подпомагане работата на черния дроб (хепатопротективно действие) и жлъчката.

ЛЕГК №10

Комбинация от 10 билки, чието действие е насочено към справяне с проблемите в зоната на главата, особено с напрежението в очите и произтичащите от това неразположения в главата и нервната система.

ЛЕГК 4x4

Продукт, насочен към подпомагане на максималното елиминиране на паразитите от човешкия организъм.

Предстои пускането на пазара и на два сезонни продукта – ЛЕГК Пролет-Лято и ЛЕГК Есен-Зима, чиито съставки оказват положително пречистващо, стимулиращо и енергизиращо действие върху организма през съответните сезони

Това са част от хранителните добавки, които предстои да бъдат пуснати в производство през тази година.
А на пазара вече можете да намерите първият продукт от серията – ЛЕГК №8 – нашият водещ продукт, както поради широкоспектърното действие на 8-те му билки, така и заради символиката на цифрата 8, която обозначава безкрайността или простичко казано – вечния стремеж към крепко здраве и по-добър живот.

Надяваме се, че тези продукти ще бъдат полезни за Вашето здравето и здравето на близките Ви.

Ето какво представлява хранителната добавка ЛЕГК №8

ЛЕГК №8 е комбинация от 8 популярни растения на Изтока и допринася за нормалната работа на органите и системите в човешкото тяло. В състава му влизат 8 многоспектърни растения от Изтока, използвани още от дълбока древност (Амрита/ Tinospora cordifolia, Лонгун/ Piper longum, Черен кимион/ Nigella sativa, Калабаш/ Lagenaria siceraria, Джинджифил/ Zingiber officinale, Харитаки/ Terminalia chebula, Амла/ Phillanthus emblica, Бахеда/ Terminalia bellirica). Тяхното синергично действие повлиява голяма част от органите и системите в тялото: Сърдечно-съдова (кръвоносна), Дихателна, Храносмилателна, Отделителна, Ендокринна, Нервна, Имунна, Опорно-двигателна

ЛЕГК №8

  • Подкрепя дейността на храносмилателната и отделителната система
  • Подпомага нормалната функция на черния дроб
  • Спомага за нормалното функциониране на дихателната система
  • Подпомага нормалната функция на сърцето и кръвообращението
  • Подкрепя имунната система

Внимание!
– ЛЕГК №8 има остър лют и горчив вкус, като лютивината се усеща само в устната кухина, без да въздейства дразнещо и негативно на стомашно-чревния тракт.
– Продуктът имат кръвопречистващ и кръворазреждащ ефект – да се приема с повишено внимание от хора, които употребяват антикоагуланти.
– Някои от съставките на ЛЕГК №8 понижават кръвната захар, поради което той трябва да се употребява с повишено внимание при хора, които приемат лекарства за намаляване на кръвната захар.